Jandarmadan uyuşturucu operasyonu

- Operasyon kapsamında, uyuşturucu imal ederek sattıkları iddiasıyla 5 şüpheli gözaltına alındı

22 Aralık 2023 Cuma 10:53
Jandarmadan uyuşturucu operasyonu

ANKARA (AA) - Jandarma ekipleri, uyuşturucu imal ederek sattıkları iddiasıyla 5 şüpheliyi gözaltına aldı. Şüphelilerin ikametlerinde yapılan aramalarda 6 kilogram skunk, 3 kilogram bonzai, 144 kök skunk ele geçirildi.

Ankara İl Jandarma Komutanlığından yapılan açıklamaya göre, uyuşturucu madde imal ve ticaretinin önlenmesi için yürütülen istihbari çalışmalar kapsamında, 14-20 Aralık tarihlerinde Şereflikoçhisar ve Gölbaşı ilçelerinde Ö.S, B.N.A, Ü.A, G.K. ve H.E.E'nin uyuşturucu madde imal ve ticaretini yaptığı bilgisine ulaşıldı.

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Şereflikoçhisar ve Gölbaşı İlçe Jandarma komutanlıkları tarafından şüphelilerin ikametine düzenlenen operasyonda, 6 kilogram skunk, 3 kilogram bonzai, 144 kök skunk, 135 litre sıvı gübre, 12 adet ışık kaynağı, 19 uyuşturucu içme aparatı, 6 hava konnektörü, 4 vantilatör, 5 iklimlendirme çadırı, 3 hassas terazi, bir tabanca ve 17 tabanca fişeği ele geçirildi.

Şüpheliler hakkında adli işlemlere başlandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.