Kahramankazan'da 3 Aralık Dünya Engelliler Günü etkinliği düzenlendi

ANKARA (AA) - Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla etkinlik düzenlendi.Kahramankazan Belediyesi Özel Eğitim Uygulama Okulu tarafından Efes Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Salonunda hazırlanan programda,...

03 Aralık 2021 Cuma 15:25
Kahramankazan'da 3 Aralık Dünya Engelliler Günü etkinliği düzenlendi

ANKARA (AA) - Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla etkinlik düzenlendi.

Kahramankazan Belediyesi Özel Eğitim Uygulama Okulu tarafından Efes Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Salonunda hazırlanan programda, öğrenci ve öğretmenler gösteri sundu.

Öğretmenleriyle sırayla sahneye çıkan öğrenciler, müzik aleti çaldı, şiir okudu, halk oyunu gösterisi sergiledi. Etkinlikte engelli çocukların mesajlarını içeren video gösterimi de yapıldı.

Programın sonunda hep birlikte sahneye çıkan öğrenciler, öğretmenler ve protokol üyeleri birlikte çocuk şarkıları seslendirdi. Etkinlik, toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.

Kaymakam Abdullah Selim Parlar, Belediye Başkanıyla yürüttükleri çalışmalar sonucunda ilçeye 5 yeni okul yapılmasının kararlaştırıldığını aktararak, "Buradan sizlere de bir müjde vermek istiyorum; yapılacak bu 5 yeni okuldan biri Özel Eğitim ve Uygulama Okulu olacak." dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.