Kahramankazan’da 500 çiftçiye 1 milyon 200 bin sebze fidesi dağıtıldı

ANKARA (AA) - Kahramankazan Belediyesince 500 çiftçiye, yüzde 50 hibe destekli 1 milyon 200 bin sebze fidesi dağıtımına başladıKovid-19 tedbirleri kapsamında Güvenç Mahallesi'ndeki Salı Pazarı, Bocce Tesisi ve Kumpınar Kültür Merkezi’nde...

18 Mayıs 2021 Salı 14:57
Kahramankazan’da 500 çiftçiye 1 milyon 200 bin sebze fidesi dağıtıldı

ANKARA (AA) - Kahramankazan Belediyesince 500 çiftçiye, yüzde 50 hibe destekli 1 milyon 200 bin sebze fidesi dağıtımına başladı

Kovid-19 tedbirleri kapsamında Güvenç Mahallesi'ndeki Salı Pazarı, Bocce Tesisi ve Kumpınar Kültür Merkezi’nde dağıtımlara devam edilecek.

Belediye Başkanı Serhat Oğuz, yaptığı açıklamada, iki yılda 2 milyon sebze fidesinin çiftçiyle buluşturduklarını söyledi.

Fide dağıtımının yüzde 50 hibe desteğiyle çiftçiye ulaştırdıklarını belirten Oğuz, "Derdimiz Kahramankazan, mücadelemiz Kahramankazan. Doğduğumuz bu güzel topraklara hizmet etmenin sancısını çekiyoruz. Çok mutluyuz, toprak can, toprak hayat, toprak üretim demek. Üretim olmazsa hayat durur, topraktan koparsak hayat durur. Bunun farkındayız ve onun için Kahramankazan Belediyesi olarak çiftçi ve üreticilerimize elimizden gelen desteği sonuna kadar vermeyi sürdüreceğiz." ifadesini kulandı.





Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.