Kahramankazan'da Nergiz Oğuz'dan Anneler Günü ziyaretleri

ANKARA (AA) - Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz'un eşi Nergiz Oğuz, Anneler Günü nedeniyle ilçedeki çölyak hastası ve engelli çocuklar ile annelerini ziyaret etti.Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Oğuz, bu yıl aynı...

09 Mayıs 2021 Pazar 12:35
Kahramankazan'da Nergiz Oğuz'dan Anneler Günü ziyaretleri

ANKARA (AA) - Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz'un eşi Nergiz Oğuz, Anneler Günü nedeniyle ilçedeki çölyak hastası ve engelli çocuklar ile annelerini ziyaret etti.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Oğuz, bu yıl aynı güne denk gelen 9 Mayıs Anneler Günü ile Dünya Çölyak Günü'nde ziyaretlerde bulundu.

Nergiz Oğuz, maske ve mesafe kurallarına dikkat ederek gerçekleştirdiği ziyaretlerde çocuklara oyuncaklar ile çeşitli hediyeler verdi, annelere gül takdim etti ve Anneler Günü'nü kutladı.

Nergiz Oğuz ayrıca, ilçedeki yaşlıları da ziyaret ederek Anneler Günü'nü kutladı.

Ziyaretleri sırasında yaşlı, hasta ve engelli bireyler ile ailelerinin bir ihtiyaçlarının olup olmadığıyla da yakından ilgilenen Oğuz'a, Belediye sağlık ekipleri de eşlik etti.

Nergiz Oğuz, ilçelerinde yaşayan tüm kesimlerle iç içe olduklarını ifade ederek, "Kahramankazan'da büyük bir aileyiz ve ailemizin hiçbir ferdini yalnız bırakmıyoruz, her zaman onlarla birlikteyiz. Ziyaretlerimizde çocuklarımızın, annelerimizin ve ninelerimizin yüzlerindeki mutluluğu görmek bizleri çok mutlu etti. Her zaman yanlarındayız." diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.