Kahramankazan'da ortaokulda Robotik Bilişim ve Ahşap Atölyesi açıldı

ANKARA (AA) - Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde Fatih Ortaokulu'nda Robotik Bilişim ve Ahşap Atölyesi açıldı.Kaymakam Abdullah Selim Parlar, atölyenin açılışında çalışmalar hakkında öğretmenlerden bilgi aldı. Öğrencilere çeşitli...

28 Ekim 2021 Perşembe 11:23
Kahramankazan'da ortaokulda Robotik Bilişim ve Ahşap Atölyesi açıldı

ANKARA (AA) - Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde Fatih Ortaokulu'nda Robotik Bilişim ve Ahşap Atölyesi açıldı.

Kaymakam Abdullah Selim Parlar, atölyenin açılışında çalışmalar hakkında öğretmenlerden bilgi aldı. Öğrencilere çeşitli hediyeler veren Parlar'a öğrenciler de kendi yaptıkları ürünlerden sundu.

Kaymakam Parlar, daha sonra zihinsel ve otizmli çocukların eğitim gördüğü özel eğitim sınıfını ziyaret ederek, çocuklarla sohbet etti. Özel çocuklardan ikisinin okuduğu şiiri dinleyen Parlar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Yıldırım'a, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama programında bu şiirin okutulması talimatını verdi.

Okul müdürü Tarık Sezer, yüz yüze eğitimin başlamasıyla atölye çalışmalarını da hızlandırdıklarını belirterek, "Öğrencilerimiz atölye çalışmalarıyla kendilerini daha rahat ifade edebilecek bir ortama kavuştu. Özellikle dezavantajlı öğrencilerimiz için bir nevi terapi olan bu sınıflara devam eden öğrencilerimiz el ve zihinsel becerilerini de geliştiriyor." dedi.

Atölyenin açılış törenine İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Yıldırım da katıldı.


Anahtar Kelimeler:
AnkaraKahramankazanAtölye
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.