Karakeçili'de iş sağlığı ve güvenliği eğitimi verildi

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'nin Karakeçili ilçesinde belediye personeline iş sağlığı ve güvenliği eğitimi verildi.Karakeçili Belediyesi Konferans Salonu'ndaki eğitimde, iş güvenliği uzmanı Veyis Şimşek, bu eğitimlerin işçi çalıştıran...

03 Kasım 2021 Çarşamba 12:53
Karakeçili'de iş sağlığı ve güvenliği eğitimi verildi

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'nin Karakeçili ilçesinde belediye personeline iş sağlığı ve güvenliği eğitimi verildi.

Karakeçili Belediyesi Konferans Salonu'ndaki eğitimde, iş güvenliği uzmanı Veyis Şimşek, bu eğitimlerin işçi çalıştıran kamu ve özel sektördeki işçilere verilmesi gerektiğini söyledi.

Çalışanların iş sağlığı ve güvenliği kurallarına riayet etmek zorunda olduğunu aktaran Şimşek, sağlık kontrollerinin iş sağlığı sınıflarına göre 1 ile 3 yıl arasında yapılması ve eğitimlerin güncellenmesi gerektiğini kaydetti.

Şimşek, iş ekipmanlarının güvenli kullanımı, kişisel koruyucu donanım kullanımı, iş kazalarının sebepleri ve korunma prensipleri ile tekniklerinin uygulanması, parlama, patlama, yangın ve yangından korunma, tahliye ve kurtarma konuları hakkında da bilgi verdi.

Eğitim sonunda yapılacak sınavda başarılı olanlara iş sağlığı ve güvenliği sertifikası verilecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.