Karaman Adliyesi çalışanları kan bağışında

KARAMAN (AA) - Adalet Bakanlığı ve Türk Kızılayı işbirliğinde Karaman Adliyesi'nde kök hücre ve kan bağışı kampanyası başlatıldı. Kampanya kapsamında adliye binasında kan alma merkezi kuruldu. Merkeze gelen Karaman Cumhuriyet Başsavcısı...

17 Eylül 2019 Salı 13:53
Karaman Adliyesi çalışanları kan bağışında

KARAMAN (AA) - Adalet Bakanlığı ve Türk Kızılayı işbirliğinde Karaman Adliyesi'nde kök hücre ve kan bağışı kampanyası başlatıldı.

Kampanya kapsamında adliye binasında kan alma merkezi kuruldu.

Merkeze gelen Karaman Cumhuriyet Başsavcısı Behçet İşlek ve diğer adliye çalışanları kan verdi.

İşlek, kampanya ile ilgili yaptığı açıklamada, Adalet Bakanlığı ve Türk Kızılayı'nın işbirliğinde düzenlenen kan ve kök hücre bağışının hayırlı olmasını diledi.

Bu ihtiyaca destek vermenin her vatandaşın görevi olduğunu ifade eden İşlek, bakanlığın bu çalışması çerçevesinde kan ve kök hücre bağışının gün boyu süreceğini de sözlerine ekledi.


Anahtar Kelimeler:
AdliyeKaramanKan Bağışı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.