Karaman Jandarma Komutanı Albay Mustafa Çetinkaya, Vali Tuncay Akkoyun'u ziyaret etti

KARAMAN (AA) - Karaman İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa Çetinkaya ve beraberindeki heyet, Jandarma Teşkilatının 183. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Vali Tuncay Akkoyun'u ziyaret etti.Valilik makamında gerçekleşen ziyarette Albay Çetinkaya,...

13 Haziran 2022 Pazartesi 15:02
Karaman Jandarma Komutanı Albay Mustafa Çetinkaya, Vali Tuncay Akkoyun'u ziyaret etti

KARAMAN (AA) - Karaman İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa Çetinkaya ve beraberindeki heyet, Jandarma Teşkilatının 183. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Vali Tuncay Akkoyun'u ziyaret etti.

Valilik makamında gerçekleşen ziyarette Albay Çetinkaya, hafta boyunca yapılacak olan etkinlikler hakkında bilgi verdi.

Vali Akkoyun ise jandarmanın kuruluş yıl dönümünü kutlayarak, "Devletimizin bekası, milletimizin huzuru ve güvenliği için görevlerini büyük bir vazife bilinci ve vatan sevgisiyle yerine getiren jandarmamızın 183. kuruluş yıl dönümünü kutluyor, aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle yad ediyorum, gazilerimize sağlık ve sıhhat diliyorum, jandarma personelimize başarılar diliyorum." dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.