Karaman Valisi Işık, Özel Eğitim Uygulama Merkezi'ni ziyaret etti

KARAMAN (AA) - Karaman Valisi Mehmet Alpaslan Işık, engelli çocuklara yönelik eğitim öğretim faaliyetlerini sürdüren Özel Eğitim Uygulama Merkezi'ni ziyaret ederek okul öğrencileriyle bir araya geldi.Vali Işık, ziyarette eğitim öğretim...

25 Mart 2021 Perşembe 13:37
Karaman Valisi Işık, Özel Eğitim Uygulama Merkezi'ni ziyaret etti

KARAMAN (AA) - Karaman Valisi Mehmet Alpaslan Işık, engelli çocuklara yönelik eğitim öğretim faaliyetlerini sürdüren Özel Eğitim Uygulama Merkezi'ni ziyaret ederek okul öğrencileriyle bir araya geldi.

Vali Işık, ziyarette eğitim öğretim faaliyetlerinin devam ettiği sınıflarda incelemelerde bulunarak öğrencilerin derslerine katıldı.

Veliler ile de bir süre sohbet eden ve okulun iş uygulama bölümlerini de inceleyen Işık, okul müdürü Barbaros Orman'dan çalışmalarıyla ilgili bilgiler aldı.


Anahtar Kelimeler:
Karaman
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.