Karaman Valisi Işık ve KMÜ Rektörü Akgül'ün yeni yıl mesajı

KARAMAN (AA) - Karaman Valisi Mehmet Alpaslan Işık ve Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Rektörü Prof. Dr. Mehmet Akgül, yeni yıl dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.Vali Işık, mesajında, yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadelede...

31 Aralık 2020 Perşembe 13:29
Karaman Valisi Işık ve KMÜ Rektörü Akgül'ün yeni yıl mesajı

KARAMAN (AA) - Karaman Valisi Mehmet Alpaslan Işık ve Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Rektörü Prof. Dr. Mehmet Akgül, yeni yıl dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Vali Işık, mesajında, yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadelede vatandaşlar sayesinde büyük aşamalar katettiklerini belirtti.

Alınan tüm tedbirlerin herkes için olduğu bilinciyle hareket ederek, virüsün yayılma hızının düşmesindeki katkıları için vatandaşlara teşekkür eden Işık, şunları kaydetti:

"Lütfen sizlerle birlikte başardığımız virüse karşı mücadelemizdeki savaşı kaybetmemek için bir müddet daha ev gezmelerinden, akraba ziyaretlerinden, yılbaşı ve doğum günü gibi toplu etkinliklerden uzak duralım. Biraz daha sabır gösterirsek eski normal günlere yeniden geri dönebileceğiz. Bu vesile ile 2021 yılının sağlık, mutluluk, huzur ve güzel günler getirmesini diler, hepinize en içten sevgi ve saygılarımı sunarım."

Akgül ise yeni yılda Kovid-19 salgınına karşı titizlik içinde aynı mücadeleyi sergileyerek, eğitim-öğretim ve çalışma ortamlarını en sağlıklı koşullara getirmek için gayret göstereceklerini aktardı.

Üniversitelerinde öğrenim gören öğrencilere yeniden kavuşmayı dilediklerini kaydeden Akgül, "Yeni yılda üniversitemizin gelişimi adına yeni projeler üzerinde çalışmak, bilimsel ve akademik performansımızı daha da artırmak, KMÜ ailesinin tüm mensuplarıyla birlikte üzerimize düşen sorumlulukları layıkıyla yerine getirmek ve üniversitemizi her anlamda daha üst seviyelere çıkarmak için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz." ifadesini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
MesajKaramanYeni Yıl
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.