Karaman Valisi Meral, trafik uygulaması yaptı

KARAMAN (AA) - Karaman'da, trafikte yaya önceliği bilincinin oluşturulması amacıyla "Öncelik Hayatın, Öncelik Yayanın" sloganıyla İçişleri Bakanlığı tarafından başlatılan kampanya çerçevesinde sürücüler ve yayalar uyarıldı.Karaman...

06 Şubat 2019 Çarşamba 13:53
Karaman Valisi Meral, trafik uygulaması yaptı

KARAMAN (AA) - Karaman'da, trafikte yaya önceliği bilincinin oluşturulması amacıyla "Öncelik Hayatın, Öncelik Yayanın" sloganıyla İçişleri Bakanlığı tarafından başlatılan kampanya çerçevesinde sürücüler ve yayalar uyarıldı.

Karaman Valisi Fahri Meral, İsmet Paşa Caddesi'nde düzenlenen uygulamada, gazetecilere kentte 28 yaya geçidinde bu uygulamanın yapıldığını söyledi.

Yaya ve yaya geçitlerine vatandaşların önem vermesi gerektiğini ifade eden Meral, şöyle konuştu:

"Arzu ettiğimiz vatandaşlarımıza ceza kesmek değil. Ama özellikle can güvenliği açısından mutlaka yaya üstünlüğünün kabul edilmesi ve yaya geçitlerinin, öğrenci geçitlerinin güvenli noktalar olduğunu vatandaşlarımız tarafından kabulünü arzu ediyoruz. Bu yönde çalışmalarımız yıl boyu devam edecek. Bu uygulamanın hayırlı ve kazasız yıllar olmasını diliyorum. Güvenli geçiş noktalarımızın hassasiyetle gerek sürücülerimiz açısından gerekse vatandaşlarımız açısından hassasiyetle uygulanmasını talep ediyorum."

Daha sonra Vali Meral, yaya geçidinden geçerek, sürücülere uygulama hakkında broşür dağıttı.

Anahtar Kelimeler:
UygulamaKaramanYaya
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.