Karaman'da Bayram Uysal güven tazeledi

KARAMAN (AA) - Karaman Bakkallar, Bayiler ve Kantinciler Esnaf Odası başkanlığına Bayram Uysal yeniden seçildi.Piri Reis Kültür Merkezi'nde 3 listeyle girilen seçimde, oyların büyük çoğunluğunu alan mevcut Başkan Uysal ve ekibi tekrar...

12 Ocak 2022 Çarşamba 15:01
Karaman'da Bayram Uysal güven tazeledi

KARAMAN (AA) - Karaman Bakkallar, Bayiler ve Kantinciler Esnaf Odası başkanlığına Bayram Uysal yeniden seçildi.

Piri Reis Kültür Merkezi'nde 3 listeyle girilen seçimde, oyların büyük çoğunluğunu alan mevcut Başkan Uysal ve ekibi tekrar göreve seçildi.

Seçimlerin ardından gazetecilere konuşan Uysal, kongreye katılan herkese teşekkür ederek, "Küçük esnaf olarak, salgın döneminde sıkıntılarımız çoğaldı. Sorunlarımızın çözümü, birlik ve beraberlikten geçiyor. Ulusal bir marketten parasını yarın vermek üzere bir ekmek bile alamazsınız. Ama bakkal amcadan 1-2 ay veresiye ile alışveriş yapabilirsiniz. Bizler ekonominin can damarıyız. Bize oy veren, vermeyen herkese teşekkür ediyoruz." dedi.

Anahtar Kelimeler:
SeçimKaramanBayram Uysal
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.