Karaman'da etkili iletişim semineri

KARAMAN (AA) - Karaman Milli Eğitim Müdürlüğü, memurları için etkili iletişim semineri düzenledi. Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Eğitim Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Hülya Ercan, müdürlük toplantı salonunda düzenlenen...

25 Aralık 2018 Salı 10:52
Karaman'da etkili iletişim semineri

KARAMAN (AA) - Karaman Milli Eğitim Müdürlüğü, memurları için etkili iletişim semineri düzenledi.

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Eğitim Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Hülya Ercan, müdürlük toplantı salonunda düzenlenen seminerde, iletişim ögesinin karmaşık bir kavram olduğunu söyledi.

Günümüzde iletişim konusunda insanların sorunlarla karşılaştıklarını anlatan Ercan, şunları kaydetti:

"İletişimde sorunları sorgulamak bile çözüm için ilk adımı atmak demektir. İletişim bireyler veya gruplarla sözlü ya da sözsüz jestler ve mimiklerle yoğun olarak gördüğümüz yazı işaret ve sembollerle bilgi, düşünce ve duygu aktarım sürecidir. İletişim döngüsel bir süreçtir. İletişim sürecinde insanlar birbirinden mesaj alır. O mesajları ne kadar sağlıklı iletebilirsek karşıyla o denli iyi bir iletişim kurabiliriz."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.