Karaman'da robotik kodlama kursuna katılan öğrencilere başarı belgeleri verildi

KARAMAN (AA) - Karaman Emniyet Müdürlüğü ile Konya Ovası Projesi (KOP) Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı arasında imzalanan "Çocuklarımız Geleceğimiz" Projesi kapsamında robotik kodlama kursunu başarı ile bitiren öğrencilere...

04 Aralık 2020 Cuma 16:33
Karaman'da robotik kodlama kursuna katılan öğrencilere başarı belgeleri verildi

KARAMAN (AA) - Karaman Emniyet Müdürlüğü ile Konya Ovası Projesi (KOP) Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı arasında imzalanan "Çocuklarımız Geleceğimiz" Projesi kapsamında robotik kodlama kursunu başarı ile bitiren öğrencilere sertifikaları verildi.

Valilik toplantı salonunda düzenlenen programa, Karaman Valisi Mehmet Alpaslan Işık, İl Emniyet Müdürü Ayhan Taş, İl Gençlik ve Spor Müdürü Ali Osman Bebek, Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürü Mehmet Serin, daire müdürleri ile öğrenci velileri katıldı.

Programda, proje hakkında bilgi verilerek, faaliyetlere ilişkin slayt gösterimi yapıldı.

Daha sonra Işık ve beraberindekiler, kursu tamamlayan öğrencilere başarı belgelerini takdim etti.

Anahtar Kelimeler:
ProjeKaramanKOP
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.