Karapınar'da annelere narkotik eğitimi

KONYA (AA) - Konya İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından, "En iyi narkotik polisi anne" projesi kapsamında Karapınar'da anne ve anne adaylarına eğitim verildi.Yeşilay Karapınar Şubesi ile Karapınar Aile Sanat ve Eğitim Merkezi...

17 Ocak 2022 Pazartesi 14:27
Karapınar'da annelere narkotik eğitimi

KONYA (AA) - Konya İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından, "En iyi narkotik polisi anne" projesi kapsamında Karapınar'da anne ve anne adaylarına eğitim verildi.

Yeşilay Karapınar Şubesi ile Karapınar Aile Sanat ve Eğitim Merkezi (ASEM) işbirliği ile narkotik eğitimi düzenlendi.

Jandarma Kıdemli Başçavuş Ulaş Ceylan, ASEM'deki eğitimde uyuşturucu maddenin tanımı, başlama nedenleri, madde bağımlılığı, bağımlıkla mücadele, ailelere düşen görevler hakkında bilgi verdi.

Ceylan, "Annelerin çocuklarını iyi tanımaları ve sosyal hayat çevrelerini de iyi bilmeleri gerekir. Çocuklar birçok sırrını annelerine söyler. Çocuklarımızla iyi iletişim halinde olalım. Onları kaybetmek geleceğimiz kaybetmek anlamına gelir. Bu yüzden annelere büyük görevler düşüyor. Bizlere her zaman ulaşabilirsiniz. Sizlere destek vermeye hazırız." dedi.

Eğitime ASEM Karapınar Müdürü Dudu Sağlamer, Yeşilay Karapınar Şube Başkanı Erhan Uysal ile çok sayıda kadın katıldı.

Anahtar Kelimeler:
BağımlılıkYeşilay
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.