Karapınarlı sporcuların başarısı

KONYA (AA) - Karapınarlı sporcular, Sakarya'da düzenlenen Türkiye Wushu Taolu Taichi Şampiyonası'nda büyük başarı elde etti. Karapınar Belediyesi Uzakdoğu Sporları ve Wushu Spor Kulübü Antrenörü Mehmet Emekli, AA muhabirine yaptığı...

16 Ağustos 2018 Perşembe 12:19
Karapınarlı sporcuların başarısı

KONYA (AA) - Karapınarlı sporcular, Sakarya'da düzenlenen Türkiye Wushu Taolu Taichi Şampiyonası'nda büyük başarı elde etti.

Karapınar Belediyesi Uzakdoğu Sporları ve Wushu Spor Kulübü Antrenörü Mehmet Emekli, AA muhabirine yaptığı açıklamada, takımlarında çok yetenekli sporcular bulunduğunu söyledi.

Turnuvalara 13 sporcuyla katıldıklarını belirten Emekli, "Sporcularımız 10-12 Ağustos 2018 tarihlerindeki turnuvada 18 altın madalyanın yanı sıra 7 gümüş madalya kazandı. Disiplinli ve özverili şekilde çalışıp her şampiyonadan başarılı sonuçlar elde ediyoruz. Sporcularımı kutluyorum. Ayrıca bize her zaman destek olan Belediye Başkanımız Mehmet Yaka'ya da teşekkür ediyoruz." diye konuştu.


Anahtar Kelimeler:
MadalyaSporcu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.