Karayolu Güvenliği ve Trafik Haftası

NİĞDE (AA) - Niğde'de, Karayolu Güvenliği ve Trafik Haftası dolayısıyla Ömer Halisdemir Meydanı'da stant açıldı.Niğde İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil Denetleme Şube Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı Trafik Şubesi...

08 Mayıs 2018 Salı 16:01
Karayolu Güvenliği ve Trafik Haftası

NİĞDE (AA) - Niğde'de, Karayolu Güvenliği ve Trafik Haftası dolayısıyla Ömer Halisdemir Meydanı'da stant açıldı.

Niğde İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil Denetleme Şube Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı Trafik Şubesi ve Karayolları trafik ekipleri stant açtı.

İl Emniyet Müdürü Salim Cebeloğlu, standı ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Stantta vatandaşlara, trafik kurallarını anlatan işaret levhaları ve broşür dağıtıldı.

Niğde Trafik Şube Müdürü Ahmet Akpınar, vatandaşları trafik kurallarına uymaya davet ederek, "Trafik kurallarına uymak medeni bir insan olmanın gereğidir. Trafik kazalarının sadece polisiye tedbirlerle önlenmesi mümkün değildir. Bu nedenle kazaların yol açtığı maddi ve manevi zararlardan korunmak için trafik bilincinin oluşturulması gerekmektedir. Dolayısıyla bizler de Ömer Halisdemir Meydanı'na vatandaşlarımızı bilinçlendirmek amacıyla stant açtık." diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.