KARDEMİR seçimli olağanüstü genel kurulunda adaylar belli oldu

KARABÜK (AA) - Karabük Demir ve Çelik Fabrikaları (KARDEMİR) seçimli olağanüstü genel kurul toplantısının ilk oturumunda yönetim kurulu adayları belirlendi. KARDEMİR Eğitim ve Kültür Merkezinde başlayan genel kurulun ilk oturumunda, A,...

02 Kasım 2020 Pazartesi 14:03
KARDEMİR seçimli olağanüstü genel kurulunda adaylar belli oldu

KARABÜK (AA) - Karabük Demir ve Çelik Fabrikaları (KARDEMİR) seçimli olağanüstü genel kurul toplantısının ilk oturumunda yönetim kurulu adayları belirlendi.

KARDEMİR Eğitim ve Kültür Merkezinde başlayan genel kurulun ilk oturumunda, A, B ve D grubu yönetim kurulu adayları netleşti.

Buna göre, "A grubu adayları olarak Mustafa Yolbulan, Alparslan Bayraktar, Muhammet Ali Oflaz ve Fatih Mehmet Erkoç, B grubu adayları olarak Yusuf Canbolat ve Kamil Güleç, D grubu adayı olarak Prof. Dr. Mahmut Faruk Akşit" gösterildi.

Genel kurulun ikinci oturumunda ise yönetim kurulu için seçim yapılacak.


Anahtar Kelimeler:
KARDEMİR
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.