KAYMEK, yaz okulunda 8 bin 300 kişiye ulaşmayı hedefliyor

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Kayseri Mesleki Eğitim ve Kültür AŞ (KAYMEK) yaz okulunda 8 bin 300 kişiye ulaşılması hedefleniyor.Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, yaz okulundaki eğitimler...

02 Temmuz 2022 Cumartesi 16:36
KAYMEK, yaz okulunda 8 bin 300 kişiye ulaşmayı hedefliyor

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Kayseri Mesleki Eğitim ve Kültür AŞ (KAYMEK) yaz okulunda 8 bin 300 kişiye ulaşılması hedefleniyor.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, yaz okulundaki eğitimler 4 Temmuz'da başlayacak.

KAYMEK aracılığı ile 18 farklı alanda çocukta beslenme, çocuklar için resim sanat, işaret dili jargon, Kayseri turizmi tanıtımı, seyahat işletmeciliği geliştirme ve uyum, meddata hastane otomasyon sistemi eğitimleri ve ön büro elemanı kursu gibi 8'i yeni olmak üzere 50 farklı branşta kurs düzenlenecek.

Kursların sonunda katılımcılara MEB onaylı sertifika veya KAYMEK Katılım Belgesi verilecek.

Ayrıca kursiyerler için sergiler ve seminerler gibi sanatsal ve kültürel etkinliklere de yer verilecek.

8 bin 300 kişiye ulaşılması hedeflenen yaz okulu, 26 Ağustos'ta sona erecek.

Anahtar Kelimeler:
KursKayseriKAYMEK
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.