Kayseri Büyükşehir Belediyesi, eziyet edilen köpek ile yavrularını korumaya aldı

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediyesi, traktöre iple bağlanarak sürüklenen köpeği, 9 yavrusu ile koruma altına aldı.Belediyeden yapılan açıklamaya göre, merkez Kocasinan ilçesi Güneşli Mahallesi'nde bir kişinin, seyir halindeki...

17 Ağustos 2021 Salı 15:52
Kayseri Büyükşehir Belediyesi, eziyet edilen köpek ile yavrularını korumaya aldı

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediyesi, traktöre iple bağlanarak sürüklenen köpeği, 9 yavrusu ile koruma altına aldı.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, merkez Kocasinan ilçesi Güneşli Mahallesi'nde bir kişinin, seyir halindeki traktörünün arka hidrolik demirine kangal cinsi köpeği bağlayıp, sürükleyerek götürmeye çalıştığı görüntülerin ortaya çıkması üzerine Büyükşehir Belediyesi harekete geçti.

Belediye ekipleri tarafından teslim alınan köpek, 9 yavrusu ile Köpek Barınma Evi’ne yerleştirildi.

Veterinerler tarafından tedavisi yapılan köpek ve yavrularının durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

İl Jandarma Komutanlığı tarafından, köpeğe eziyet eden zanlı A.Ö, önceki gün gözaltına alınmış, çıkarıldığı hakimlikçe hakkında, "hayvan barınağında iş ve faaliyetlere katılma" kararı verilmişti.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.