Kayseri Büyükşehir Belediyesi itfaiyesi bir yılda 7 bin 512 olaya müdahale etti

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri, bir yılda 7 bin 512 olaya müdahalede bulundu.Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri, bir yılda 7 bin 512 olaya müdahalede bulunurken,...

24 Mayıs 2021 Pazartesi 15:54
Kayseri Büyükşehir Belediyesi itfaiyesi bir yılda 7 bin 512 olaya müdahale etti

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri, bir yılda 7 bin 512 olaya müdahalede bulundu.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri, bir yılda 7 bin 512 olaya müdahalede bulunurken, birbirinden ilginç olaylara da tanıklık etti.

Son dönemlerde yangınların yanı sıra, ayağı oyun parkı demirliklerine sıkışan çocuğu, araç içerisinde unutulan çocuğu, kayalıklardan düşen kişiyi kurtaran itfaiye ekipleri, ayrıca araç motoruna ve iş yeri tuvalet borusuna sıkışan kedileri de kurtardı.

Ayrıca, "yılan yakalama timi" de geçen yıl ev ile araçlarda çıkan 237 yılanı yakalayarak doğal yaşam alanına bıraktı.

Malzemelerin Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'ın talimatıyla getirtilmesi ile itfaiye teşkilatı, 16 istasyon, 53 araç ve 258 personel ile yangın ve diğer olaylara daha etkili ve güvenli bir şekilde müdahale edebiliyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.