Kayseri Büyükşehir Belediyesinde "Akıllı şehir" sunumu

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'a, Ulaşım AŞ ile Bilgi İşlem ve Ulaşım Planlama ve Raylı Sistem Daire Başkanlıkları tarafından trafik, sağlık, kent güvenliği gibi konularda sunum yapıldı.Belediyeden...

13 Mart 2021 Cumartesi 16:53
Kayseri Büyükşehir Belediyesinde

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'a, Ulaşım AŞ ile Bilgi İşlem ve Ulaşım Planlama ve Raylı Sistem Daire Başkanlıkları tarafından trafik, sağlık, kent güvenliği gibi konularda sunum yapıldı.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, Meclis Salonu'nda gerçekleşen toplantıya Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'ın yanı sıra Genel Sekreter Hüseyin Beyhan, Genel Sekreter Yardımcıları Hamdi Elcuman, Serdar Öztürk ve Bayar Özsoy, Bilgi İşlem Daire Başkanı Emre Yaylagül ve Ulaşım Planlama ve Raylı Sistem Daire Başkanı Sedat Erdoğan, Ulaşım AŞ Genel Müdürü Feyzullah Gündoğdu katıldı.

Toplantıda, akıllı ulaşım sistemleri, kavşak tipleri, elektronik denetleme sistemleri, planlama yapılan kavşaklar, değişken mesaj sistemleri, akıllı sinyalizasyon kontrol yazılımı gibi çalışmalar anlatılırken, ulaşımda anlık takip ve denetim ile raporlar konusunda yapılan çalışmalar aktarıldı.

Yakın zamanda akıllı şehir projesinde büyük kazanımlar sağlanacağını vurgulayan Başkan Büyükkılıç, şunları kaydetti:

"Biz bütün bu çalışmaları kendi ekibimizle yapma yönünde irade kullanıyoruz. Amacımız hem kaynaklarımızı en verimli şekilde kullanmak hem de bizim birlikte çalıştığımız kardeşlerimize güvenerek şehrimize katma değer sağlamak. Bu yönde de iyi niyetle çıkılıp, yol almaya başlayan ekiplerimizin çok büyük bir gelişme içerisinde olduğunu gözlemlemekteyiz. Kayserimiz 2021'in sonbaharına doğru çok daha farklı bir konumda Akıllı Şehir Projesi ile karşı karşıya gelecek."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.