Kayseri Şehir Hastanesi'nde tedavi gören çocuklara 23 Nisan kutlaması

KAYSERİ (AA) - Kayseri Şehir Hastanesi'nde tedavi gören çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlandı.Hastaneden yapılan açıklamaya göre, düzenlenen etkinlik kapsamında hastane idarecileri, ATM sağlık ve ISS yöneticileri,...

23 Nisan 2021 Cuma 17:13
Kayseri Şehir Hastanesi'nde tedavi gören çocuklara 23 Nisan kutlaması

KAYSERİ (AA) - Kayseri Şehir Hastanesi'nde tedavi gören çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlandı.

Hastaneden yapılan açıklamaya göre, düzenlenen etkinlik kapsamında hastane idarecileri, ATM sağlık ve ISS yöneticileri, servislerde tedavi gören çocuklar adına sertifikalı ağaç dikti.

Daha sonra hasta servisleri dolaşıldı, ISS tarafından nötropenik hastalara uygun olarak hazırlanan hamburger ve kurabiyeler ikram edildi.

Öğle yemeği servisi esnasında ise garsonlara palyaço kıyafeti giydirildi. Ellerinde balonlar ve hediyelerle hastane idarecilerini ve palyaço kıyafetli garsonları karşılarında gören çocuklar büyük mutluluk yaşadı.

Program kapsamında çocuk acil servisine müracaat eden çocuklara da balon ve hediye dağıtıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.