Kayseri'de 16 ilçede kırsal mahallelerdeki okullar eğitim ve öğretime başladı

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de 16 ilçede kırsal mahallelerdeki okulların eğitim ve öğretime başladığı bildirildi.İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, eğitim ve öğretimin ikinci dönemi bugün kırsal mahallelerdeki...

15 Şubat 2021 Pazartesi 14:59
Kayseri'de 16 ilçede kırsal mahallelerdeki okullar eğitim ve öğretime başladı

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de 16 ilçede kırsal mahallelerdeki okulların eğitim ve öğretime başladığı bildirildi.

İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, eğitim ve öğretimin ikinci dönemi bugün kırsal mahallelerdeki okullarda yüz yüze eğitim ile başladı.

Okullarda yüz yüze tam zamanlı eğitimin başlaması ile İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz Çandıroğlu ile Kocasinan Kaymakamı İlhan Abay, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) önlemlerinin büyük bir titizlikle alındığı Himmetdede Atatürk İlkokulu'nu ziyaret etti.

Sınıfları dolaşarak alınan önlemleri yerinde inceleyen Çandıroğlu, öğrencilerle bir süre sohbet etti.

Çandıroğlu, "Köy okullarımız eğitim ve öğretime başlamış oldular. Ana okullar, ilkokullar ve ortaokullara başladılar. 16 ilçemizde eğitim ve öğretim başladı. İnşallah bu bismillah hayırlı bir bismillah olur. Bütün okullarımızda bu süreçte Kovid-19 salgınından kurtularak normal eğitime geçmek eğitim camiasının arzusudur." ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.