Kayseri'de 4 günlük sokağa çıkma kısıtlamasındaki emniyet tedbirleri üst düzeyde olacak

KAYSERİ (AA) - Kayseri Emniyet Müdürlüğü, saat 21.00'de başlayıp 4 Ocak 2021 Pazartesi saat 05.00'e kadar sürecek sokağa çıkma kısıtlamasında emniyet, asayiş ve trafik tedbirlerini en üst düzeyde planladı.Valilikten yapılan yazılı...

31 Aralık 2020 Perşembe 11:38
Kayseri'de 4 günlük sokağa çıkma kısıtlamasındaki emniyet tedbirleri üst düzeyde olacak

KAYSERİ (AA) - Kayseri Emniyet Müdürlüğü, saat 21.00'de başlayıp 4 Ocak 2021 Pazartesi saat 05.00'e kadar sürecek sokağa çıkma kısıtlamasında emniyet, asayiş ve trafik tedbirlerini en üst düzeyde planladı.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, yılbaşı dolayısıyla kamu düzeni ve güvenliğinin muhafazası ile pandemi sürecinde vatandaşların genel sağlığının korunmasının önem arz ettiği belirtildi.

Kent genelinde gerekli tedbirlerin alınacağı aktarılan açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Sokağa çıkma kısıtlaması süresince Kovid-19'a karşı alınan tedbirlere titizlikle uyulması, genel güvenlik ve asayişin sağlanması amacıyla ilimiz merkez ve ilçelerinde emniyet, asayiş ve trafik tedbirleri en üst düzeyde planlanmıştır. Halkımızın huzurunu ve güven ortamını bozacak davranışları ve şüpheli halleri, 112 Acil Çağrı Merkezi, diğer telefonlarımız ve e-mail adresimize bildirmenizi bekliyoruz. E-posta ihbarlarınızı '[email protected]', '[email protected]' ve '[email protected]'ye iletebilirsiniz."

Anahtar Kelimeler:
EmniyetPolisKayseri
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.