Kayseri'de AFAD ekipleri açtıkları stantta vatandaşları bilgilendiriyor

KAYSERİ (AA) - Kayseri İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD), 2021 yılının Afet Eğitim Yılı olarak kabul edilmesi dolayısıyla toplumun farkındalığını geliştirmek amacıyla bazı sivil toplum kuruluşu ve derneklerle birlikte stant açtı.Cumhuriyet...

01 Haziran 2021 Salı 16:05
Kayseri'de AFAD ekipleri açtıkları stantta vatandaşları bilgilendiriyor

KAYSERİ (AA) - Kayseri İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD), 2021 yılının Afet Eğitim Yılı olarak kabul edilmesi dolayısıyla toplumun farkındalığını geliştirmek amacıyla bazı sivil toplum kuruluşu ve derneklerle birlikte stant açtı.

Cumhuriyet Meydanı'nda stant açan AFAD Müdahale Şube Müdür Vekili Hasan Say, AA muhbirine, vatandaşları afet konusunda bilgilendirmek ve dikkatlerini çekmek amacıyla sivil toplum, kamu kurum ve kuruluşlarıyla stant açtıklarını söyledi.

Gelen vatandaşlara hem afetler hakkında bilgi verdiklerini hem de nasıl korunmaları gerektiğini anlattıklarını belirten Say, "Özellikle deprem öncesi, deprem esnası ve sonrasında neler yapılması gerektiğine dair bilgiler veriyoruz." dedi.

İtfaiye, İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı, Amatör Telsizciler Derneği, Kayseri İzciler Derneği, Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi ve Turkuaz Doğa Sporları Arama Kurtarma Derneği ile birlikte stant açtığını kaydeden Say, 3 gün boyunca açık olacak stantlarında kullandıkları cihazları da vatandaşlara tanıtacaklarını sözlerine ekledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.