Kayseri'de AGD tarafından "Şehitler Gecesi" programı düzenlendi

KAYSERİ (AA) - Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Kayseri Şubesi tarafından "Şehitler Gecesi" programı düzenlendi.Melikgazi Belediyesi Kültür Merkezi'ndeki programa AGD Kayseri Şube Başkanı Metin Aydınözü, Saadet Partisi Kayseri İl...

26 Şubat 2022 Cumartesi 21:19
Kayseri'de AGD tarafından

KAYSERİ (AA) - Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Kayseri Şubesi tarafından "Şehitler Gecesi" programı düzenlendi.

Melikgazi Belediyesi Kültür Merkezi'ndeki programa AGD Kayseri Şube Başkanı Metin Aydınözü, Saadet Partisi Kayseri İl Başkanı Baki Coşkun ve dernek üyeleri ile davetliler katıldı.

Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda konuşan Aydınözü, AGD olarak bugüne kadar birçok şehit verdiklerini anımsattı.

Şehitlerin peygamberlerden sonra en güzel makama ulaştığını vurgulayan Aydınözü, "Şehitlere şehadet gecemiz mübarek olsun. Hepimizin bildiği üzere şubat ayı hak yolunda verilen sayısız şehitlerden dolayı şehadet ayı olarak nitelendirilir. Şehit olabilmenin bedeli cihattır." dedi.

Program, din görevlisi İlhami Altıpark'ın konuşması ve Yasin Yüksel'in ezgi dinletisinin ardından son buldu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.