Kayseri'de bir emekli, kaybettiği maaşına belediye anonsuyla kavuştu

KAYSERİ (AA) - Kayseri'nin Develi ilçesinde emekli maaşını kaybeden kadın, belediyeden yapılan anonsu duyan vatandaşın duyarlılığıyla maaşına kavuştu. Develi Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Arife Kaya, içinde emekli...

26 Şubat 2021 Cuma 16:27
Kayseri'de bir emekli, kaybettiği maaşına belediye anonsuyla kavuştu

KAYSERİ (AA) - Kayseri'nin Develi ilçesinde emekli maaşını kaybeden kadın, belediyeden yapılan anonsu duyan vatandaşın duyarlılığıyla maaşına kavuştu.

Develi Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Arife Kaya, içinde emekli maaşı, kimliği ve banka kartı olan cüzdanını Elbiz Caddesi'nde kaybetti.

Develi Belediyesine başvuran Kaya'nın cüzdanının bulunması için belediye tarafından anons yapıldı.

Cüzdanı bulan Ali Alay, anonsu duyunca cüzdanı Kaya'ya teslim etti.

Alay'a teşekkür eden emekli Kaya, "Emekli maaşımı ve cüzdanımı bana getirerek, beni büyük zorluktan kurtaran Ali oğlumdan ve belediyemiz çalışanlarından Allah razı olsun." ifadelerini kullanarak dua etti.

Alay ise Kaya'nın duasının kendisi için çok kıymetli olduğunu belirtti.

Anahtar Kelimeler:
KayıpDeveliEmekli Maaş
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.