Kayseri'de cami temeli atıldı

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de Melikgazi Belediyesi ve hayırsever işbirliği ile yaptırılacak olan Saçmacı Camisi'nin temeli törenle atıldı.Erenköy Mahallesi'nde düzenlenen törende konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç,...

04 Ekim 2021 Pazartesi 18:04
Kayseri'de cami temeli atıldı

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de Melikgazi Belediyesi ve hayırsever işbirliği ile yaptırılacak olan Saçmacı Camisi'nin temeli törenle atıldı.

Erenköy Mahallesi'nde düzenlenen törende konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kayseri'nin hayırseverliliği ile tanınan bir kent olduğunu söyledi.

Kayseri'nin birliğin ve beraberliğin sembolü olan bir şehir olduğunu anlatan Büyükkılıç, vatandaşa hizmet için hep birlikte çalıştıklarını dile getirdi.

Ulema ve alimler şehri de olduklarını hatırlatan Büyükkılıç, "Hayırseverlerimize de Rabbim daha çok versin. Mülkün sahibi Allah'tır ama vesile olmak da güzel bir şey." dedi.

Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu da her alanda hizmet yapma gayretinde olduklarını ve ihtiyaçlar doğrultusunda yatırım gerçekleştirdiklerini ifade etti.



Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.