Kayseri'de dezavantajlı bireylerin eğitim ve istihdamına yönelik protokol imzandı

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediyesi ile Uluslararası Gençlik Dayanışma Derneği arasında dezavantajlı bireylerin eğitim ve istihdamına yönelik protokol imza töreni düzenlendi.Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Büyükşehir...

09 Ağustos 2022 Salı 14:50
Kayseri'de dezavantajlı bireylerin eğitim ve istihdamına yönelik protokol imzandı

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediyesi ile Uluslararası Gençlik Dayanışma Derneği arasında dezavantajlı bireylerin eğitim ve istihdamına yönelik protokol imza töreni düzenlendi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Serdar Öztürk, Uluslararası Gençlik Dayanışma Derneği, Kayseri Büyükşehir Belediyesi ve KAYMEK işbirliği içerisinde dezavantajlı guruplara eğitim vermek üzere bir araya geldiklerini belirtti.

Bu iş birliğinin herkes için hayırlı olması temennisinde bulunan Öztürk, destekle bireylerin ailesine, şehrine ve ülkesine katkı sağlayacağını düşündüğünü kaydetti.

Uluslararası Gençlik Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Korkutata ise "Kayseri Büyükşehir Belediyesi ve KAYMEK ile birlikte yaptığımız bu protokol gereği, Türkiye'de ekonomik anlamda dezavantajlı olan gençlere bir istihdam oluşturmaya çalışıyoruz. Bu gençlere önce tekstil fabrikasında eğitim vereceğiz, ardından istihdam etmek üzere bunların maaşlarını, sigortalarını ve işveren paylarını ödeyeceğiz. Bu manada bize destek sunan KAYMEK'e ve Kayseri Büyükşehir Belediyesine çok teşekkür ederim." ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.