Kayseri'de en güzel bahçe yarışması düzenlenecek

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediyesi Park Bahçeler ve Ağaçlandırma Daire Başkanlığı tarafından en güzel bahçe yarışması düzenlenecek.Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, 3 kategorideki yarışma, çevre...

30 Haziran 2022 Perşembe 14:19
Kayseri'de en güzel bahçe yarışması düzenlenecek

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediyesi Park Bahçeler ve Ağaçlandırma Daire Başkanlığı tarafından en güzel bahçe yarışması düzenlenecek.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, 3 kategorideki yarışma, çevre bilincini arttırmak, peyzaj çalışmalarının geliştirilmesini sağlamak, yeşil alanları artırmak, çiçek ve süs bitkilerine olan ilgiyi artırmak ve çevreyi güzelleştirmek amacıyla düzenlenecek.

Yarışmada dereceye girenlere ahşap kamelya, piknik masası, salıncak bank ve çöp sepeti gibi çeşitli hediyeler verilecek.

Yarışmaya başvurular yarın başlayıp 30 Ağustos'ta sona erecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.