Kayseri'de kablo hırsızlığı iddiasıyla 2 şüpheli yakalandı

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de haberleşme, enerji ve nakil hatlarından kablo hırsızlığı yaptıkları iddiasıyla 2 şüpheli gözaltına alındı.İl Jandarma Komutanlığına bağlı Jandarma Suç ve Araştırma Timi (JASAT) ekipleri Yeşilhisar ilçesi...

09 Eylül 2021 Perşembe 12:46
Kayseri'de kablo hırsızlığı iddiasıyla 2 şüpheli yakalandı

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de haberleşme, enerji ve nakil hatlarından kablo hırsızlığı yaptıkları iddiasıyla 2 şüpheli gözaltına alındı.

İl Jandarma Komutanlığına bağlı Jandarma Suç ve Araştırma Timi (JASAT) ekipleri Yeşilhisar ilçesi Erdemli ve Gülbayır ile İncesu ilçesi Subaşı mahallelerinde 5 bölgede haberleşme, enerji ve nakil hatlarından kablo hırsızlığı yapıldığı ihbarı üzerine çalışma başlattı.

Yapılan araştırma sonucu hırsızlık olayına karışan aracın plakasını tespit eden ekipler, olayın faillerinin D.Ö. ile S.Y. olduğunu belirledi.

Şüphelilerin ikametlerine düzenlenen operasyonda D.Ö. ile S.Y. gözaltına alındı.

Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler, hakimlikçe adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.