Kayseri'de Kovid-19 tedbirleri denetlendi

KAYSERİ (AA) - Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) risk haritasında yüksek riskli iller arasında yer alan Kayseri'de, jandarma ve polis ekipleri kent genelinde denetimlerini sürdürdü.Salgınla mücadele amacıyla uygulanan ve yarın saat 05.00'te...

07 Mart 2021 Pazar 13:33
Kayseri'de Kovid-19 tedbirleri denetlendi

KAYSERİ (AA) - Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) risk haritasında yüksek riskli iller arasında yer alan Kayseri'de, jandarma ve polis ekipleri kent genelinde denetimlerini sürdürdü.

Salgınla mücadele amacıyla uygulanan ve yarın saat 05.00'te sona erecek sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle Kayseri'de cadde ve sokaklardaki yoğunluk azaldı.

Emniyet ve jandarma ekipleri, belirlenen uygulama noktalarında sürücü ve araçlardaki yolcuların Kovid-19 tedbirlerine uyup uymadığını kontrol etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.