Kayseri'de Regaip Kandili mesajları

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de çeşitli kurum ve kuruluşlar Regaip Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı.Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, mesajında, Regaip Kandili'nin maddi ve manevi sıkıntılardan kurtuluşa vesile olmasını...

02 Şubat 2022 Çarşamba 16:06
Kayseri'de Regaip Kandili mesajları

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de çeşitli kurum ve kuruluşlar Regaip Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, mesajında, Regaip Kandili'nin maddi ve manevi sıkıntılardan kurtuluşa vesile olmasını diledi.

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar da Recep, Şaban ve Ramazan ayını içinde barındıran ve üç ayların başlangıcı olan Regaip Kandili'ni iyi değerlendirmek gerektiğine dikkat çekti.

Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın ise manevi iklimin başlangıcı üç ayların, en güzel şekilde değerlendirilmesi gereken kıymetli bir zaman dilimi olduğunu belirtti.

Kayseri Ticaret Odası (KTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gülsoy da kandilin tüm İslam alemine sağlık, birlik, beraberlik, sevgi, barış ve kardeşlik getirmesi temennisinde bulundu.

MHP İl Başkanı Adnan İncetoprak ve Makine Mühendisleri Odası Kayseri Şube Başkanı Süleyman Varol kandil dolayısıyla mesaj yayımladı.


Anahtar Kelimeler:
Regaip KandiliMesaj
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.