Kayseri’de Seçim Güvenliği Toplantısı yapıldı

KAYSERİ (AA) - Kayseri’de, Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Seçiminin güvenle yapılabilmesi için alınacak tedbirler ele alındı. Valilikten yapılan açıklamaya göre, Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı Toplantı Salonunda Vali Süleyman...

09 Mayıs 2018 Çarşamba 17:45
Kayseri’de Seçim Güvenliği Toplantısı yapıldı

KAYSERİ (AA) - Kayseri’de, Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Seçiminin güvenle yapılabilmesi için alınacak tedbirler ele alındı.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı Toplantı Salonunda Vali Süleyman Kamçı başkanlığında Seçim Güvenliği Toplantısı yapıldı.

Kamçı, toplantıda yaptığı konuşmada, 24 Haziran'da yapılacak Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi sürecinin Kayseri’de huzur ve güven içerisinde tamamlanacağına inandığını belirtti.

Seçim sürecinde alınması gereken tedbirlerle ilgili çalışmaların hassasiyetle yürütüldüğünü ifade eden Kamçı, en küçük bir olumsuzluğa meydan vermemek için tedbirlerin bir kez daha gözden geçirileceğini kaydetti.

İl Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube Müdür Vekili Aydemir Şahin'in, seçim süreciyle ilgili mevzuat, seçim takvimi, seçim sürecindeki yetkili birimler ve seçim propagandalarında uyulması gereken yasal sorumluluklara ilişkin sunum yaptığı toplantıya Vali Yardımcıları Mehmet Emin Avcı ve Ali Uslanmaz ile İl Emniyet Müdürü İbrahim Kulular, İl Jandarma Komutanı Albay Hüseyin Bekmez, kaymakamlar ve diğer ilgililer katıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.