Kayseri'de uyuşturucu satıcılarına hapis cezası

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de uyuşturucu ticareti yaptıkları iddiasıyla yargılanan 9 sanıktan 5'i, çeşitli hapis cezalarına çarptırıldı.5. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen duruşmaya sanıklar E.K, T.T, M.G, E.K, L.D. ve A.Y. tutuklu bulundukları...

23 Haziran 2021 Çarşamba 18:53
Kayseri'de uyuşturucu satıcılarına hapis cezası

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de uyuşturucu ticareti yaptıkları iddiasıyla yargılanan 9 sanıktan 5'i, çeşitli hapis cezalarına çarptırıldı.

5. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen duruşmaya sanıklar E.K, T.T, M.G, E.K, L.D. ve A.Y. tutuklu bulundukları cezaevinden Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) aracılığı ile katıldı, tutuksuz sanık D.D. ile sanık avukatları salonda hazır bulundu.

Tutuksuz sanıklar K.A. ve B.Ö. ise duruşmaya katılmadı.

Duruşma savcısı mütalaasında, sanıklar E.K, T.T, M.G, E.K. ve L.D'nin "uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapma veya sağlama" suçundan cezalandırılmasını, diğer sanıkların ise beraatini istedi.

Mahkeme başkanı tarafından son sözleri sorulan sanıklar suçlamaları reddetti. Kullanıcı olduklarını öne süren sanıklar, beraatlerini ve tahliyelerini talep etti.

Mahkeme heyeti, sanık T.T'ye "uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapma veya sağlama" suçundan 21 yıl, E.K'ye aynı suçtan 18 yıl, E.K. ve L.D'ye 15 yıl, M.G'ye de 8 yıl 4 ay hapis cezası verdi. Heyet, sanıklar A.Y, D.D, K.A. ve B.Ö'nün ise beraatlerine hükmetti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.