Kayseri'deki FETÖ/PDY operasyonu

- Kapatılan Melikşah Üniversitesinin çalışanlarına yönelik operasyonda gözaltına alınan 8 zanlıdan biri tutuklandı

09 Haziran 2018 Cumartesi 14:36
Kayseri'deki FETÖ/PDY operasyonu

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında, kapatılan Melikşah Üniversitesinin çalışanlarına yönelik operasyonda gözaltına alınan 8 kişiden biri tutuklandı.

Kayseri Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü soruşturma çerçevesinde, örgütün şifreli haberleşme programları ByLock ve Eagle'ı kullandıkları gerekçesiyle düzenlenen operasyonda gözaltına alınan Melikşah Üniversitesi çalışanları M.İ, M.A, O.A, D.P.S, Y.K, F.A, H.K. ve S.B'nin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Adliyeye sevk edilen zanlılardan Y.K. tutuklandı, diğerleri serbest bırakıldı.

Kayseri Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerinin, önceki gün farklı adreslere düzenlediği operasyonda 6 kişi gözaltına alınmış, daha sonra sayı 8'e yükselmişti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.