Kayserili öğrenciler polis teşkilatının kuruluşunun yıl dönümünü koreografi ile kutladı

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de ortaokul öğrencileri, Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 177. yıl dönümü dolayısıyla ay yıldızlı koreografi oluşturdu.Pınarbaşı Yatılı Bölge Ortakolu'ndaki 104 öğrenci, okul bahçesinde "ay-yıldız"...

08 Nisan 2022 Cuma 22:51
Kayserili öğrenciler polis teşkilatının kuruluşunun yıl dönümünü koreografi ile kutladı

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de ortaokul öğrencileri, Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 177. yıl dönümü dolayısıyla ay yıldızlı koreografi oluşturdu.

Pınarbaşı Yatılı Bölge Ortakolu'ndaki 104 öğrenci, okul bahçesinde "ay-yıldız" ve "177" koreografisi gerçekleştirdi.

Dronla görüntülenen koreografi, Kayseri Milli Eğitim Müdürlüğü sosyal medya hesabından, "Ülkemizin dört bir yanında büyük bir özveri ile çalışan, milletimizin huzuru ve güvenliği için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan Türk Polis Teşkilatımızın kuruluş yıl dönümünü ve 'Polis Haftası'nı öğrencilerimiz yaptıkları görsel sunumla kutladı." notuyla paylaşıldı.

Anahtar Kelimeler:
KayseriPolis Haftası
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.