KDH'de yeni başhekim göreve başladı

KARAMAN (AA) - Sağlık Bakanlığı Tarafından Karaman Devlet Hastanesi’ne ataması yapılan Uzm. Dr. Ahmet Yılmaz görevine başladı. Karaman Devlet Hastanesi Kardiyoloji Uzmanı olarak görevini sürdürürken, Sağlık Bakanlığı tarafından Karaman...

23 Eylül 2019 Pazartesi 12:34
KDH'de yeni başhekim göreve başladı

KARAMAN (AA) - Sağlık Bakanlığı Tarafından Karaman Devlet Hastanesi’ne ataması yapılan Uzm. Dr. Ahmet Yılmaz görevine başladı.

Karaman Devlet Hastanesi Kardiyoloji Uzmanı olarak görevini sürdürürken, Sağlık Bakanlığı tarafından Karaman Devlet Hastanesi Başhekimliğine ataması yapılan Uzm. Dr. Ahmet Yılmaz, sağlık hizmeti konusunda yerine getirilecek bütün proje ve çalışmalarda, Karaman halkına yararlı adımların atılmasında gerekli çabayı göstereceğini belirtti.

Karaman Devlet Hastanesi'nde Anjio, Kalp pili ve Medikal Tedavi alanlarında çalışan Yılmaz, Başhekimliğin yanı sıra haftanın belirli günlerinde Poliklinik ve Anjio hizmetlerini de devam ettireceğini açıkladı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.