KESOB Başkanı Öztürk'ten fırıncılara uyarı

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KESOB) Başkanı Bahamettin Öztürk, zam kararı alınmadan ekmeği yüksek fiyattan sattıkları iddia edilen fırıncıları uyardı.Öztürk, yaptığı yazılı açıklamada, ekmek...

24 Mayıs 2022 Salı 17:06
KESOB Başkanı Öztürk'ten fırıncılara uyarı

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KESOB) Başkanı Bahamettin Öztürk, zam kararı alınmadan ekmeği yüksek fiyattan sattıkları iddia edilen fırıncıları uyardı.

Öztürk, yaptığı yazılı açıklamada, ekmek fiyatlarına zam yapılması yönünde görüşmeler yaptıklarını ancak kararın henüz onaylanmadığını ifade etti.

Bazı fırıncıların ekmeği yüksek fiyattan sattıkları yönünde şikayetler aldıklarını vurgulayan Öztürk, şunları kaydetti:

"Fırıncılarımızın zor zamanlardan geçtiğini, kar oranlarının düştüğünü biliyoruz. Buna istinaden ekmeğe zam yapılması konusunda görüşmelerimizi yaptık. Ancak henüz karar onaylanmadan ekmeği zamlı fiyattan satan fırıncılarımız olduğu şikayetini aldık. Bu yapılan bir suçtur. Vatandaşlar şikayet dilekçesi sunarsa bunu yapan esnafa idari para cezası vardır. Fırıncılar fırsatçılık yaparak daha da zarara girdiklerinin farkında olmalılar."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.