Kılıç'tan Nevşehir Belediyespor'a destek sözü

NEVŞEHİR (AA) - MHP Nevşehir Belediye Başkan adayı Prof. Dr. Filiz Kılıç, basın toplantısı düzenleyerek son haftalarda peş peşe puan kaybeden Nevşehir Belediyespor'a destek vereceklerini söyledi.TFF 3 Lig'de mücadele eden Nevşehir...

27 Mart 2019 Çarşamba 10:16
Kılıç'tan Nevşehir Belediyespor'a destek sözü

NEVŞEHİR (AA) - MHP Nevşehir Belediye Başkan adayı Prof. Dr. Filiz Kılıç, basın toplantısı düzenleyerek son haftalarda peş peşe puan kaybeden Nevşehir Belediyespor'a destek vereceklerini söyledi.

TFF 3 Lig'de mücadele eden Nevşehir Belediyespor'un son haftalarda puan kaybetmesi ve teknik direktörünün istifasını değerlendiren Kılıç, parti binasındaki açıklamasında, Nevşehirli spor severler için önem taşıyan takımı, belediye başkanı seçildiği takdirde şampiyonluğa ulaştırabilmek için gerekli desteği sağlayacaklarını kaydetti.

Kılıç, "Son günlerde zor süreçten geçen ortak değerimiz Nevşehir Belediyespor'a, göreve geldiğimizde tüm imkanlarımızla destek olacağız. Şampiyonluk yolunda atılması gereken tüm adımları atacağız. 'Nevşehirli başı dik yürür' anlayışı ile kırmızı-beyazlı takımımıza sahip çıkacağız. Biz sporcunun ve sporun yanında olan, gençlerimizin spora yönlenmesi için proje geliştiren bir yönetim ortaya koyacağız. Nevşehir Belediyespor'un acil ihtiyaçlarını en kısa çözüme kavuşturarak, şampiyon yapacağız." şeklinde konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.