Kırıkkale Valisi Sezer ve Belediye Başkanı Saygılı'dan Regaip Kandili mesajı

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Valisi Yunus Sezer ve Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Regaip Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı.Vali Sezer, mesajında, üç ayların manevi atmosferine girişin habercisi olan Regaip Kandili'ne erişmenin huzur...

18 Şubat 2021 Perşembe 10:11
Kırıkkale Valisi Sezer ve Belediye Başkanı Saygılı'dan Regaip Kandili mesajı

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Valisi Yunus Sezer ve Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Regaip Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı.

Vali Sezer, mesajında, üç ayların manevi atmosferine girişin habercisi olan Regaip Kandili'ne erişmenin huzur ve mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Manevi coşkunun daha yoğun yaşandığı, rahmet, mağfiret ve merhamet mevsimi olan üç aylar ve içerisinde barındırdığı kandillerin, insanların kalplerini yakınlaştıran, dostluk, komşuluk, akrabalık ve kardeşlik duygularını arttıran, maneviyatın aydınlanmasına vesile olan özel ve güzel geceler olduğuna dikkati çeken Sezer, "Bu duygu ve düşüncelerle, başta Kırıkkaleli vatandaşlarımız olmak üzere, ülkemiz ve İslam aleminin Regaip Kandili'ni tebrik ediyor, üç ayların ve bu mübarek gecenin şehrimize, ülkemize ve tüm insanlığa rahmet, bereket, sağlık ve huzur getirmesini yüce Allah'tan niyaz ediyorum." ifadelerini kullandı.

Belediye Başkanı Saygılı da üç ayların başlangıcı olan bugünlerde, insanların birbirine karşı daima yapıcı, hoşgörülü, sevgi ve saygı çerçevesi içerisinde davranması gerektiğini dile getirdi.

Saygılı, şunları kaydetti:

"Üç aylar olarak bilinen Recep, Şaban ve Ramazan ayları, manevi bakımdan diğer aylardan daha üstün ve bereketli aylardır. Allah'ın rahmet ve bağışlamasının bol olduğu, duaların kabul edildiği bir geceyi idrak ediyoruz. Millet olarak bu mübarek geceyi idrak edecek olmanın heyecanını yaşıyoruz. Kandilin dünyadaki tüm insanlığa huzur ve barış getirmesini temenni ediyor, bu duygu ve düşüncelerle Kırıkkaleli hemşehrilerimin ve tüm İslam aleminin mübarek Regaip Kandili'ni kutluyorum."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.