Kırıkkale Valisi Tekbıyıkoğlu'ndan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü mesajı

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.Tekbıyıkoğlu, mesajında, Dünya Kadınlar Günü'nün, tüm dünyada kadınların eşitlik, refah ve daha huzurlu yaşam özlemlerini...

08 Mart 2022 Salı 09:21
Kırıkkale Valisi Tekbıyıkoğlu'ndan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü mesajı

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Tekbıyıkoğlu, mesajında, Dünya Kadınlar Günü'nün, tüm dünyada kadınların eşitlik, refah ve daha huzurlu yaşam özlemlerini dile getirdikleri dayanışma günü olarak kutlandığını belirtti.

Türk kadınının, toplumu ayakta tutan, toplumsal, ekonomik ve sosyal yaşantının en önemli unsuru olduğuna dikkati çeken Tekbıyıkoğlu, şunları kaydetti:

"Türk toplum ve aile yapısında, aile dokusunun temelini oluşturan kadınlarımız özverinin ve şefkatin kaynağı durumundadırlar. Şanlı tarihimize baktığımızda, kadınlarımız bu toprakların vatan kılınması adına eşsiz mücadeleler vermiş, vatan, bayrak ve millet sevdasıyla yetiştirdikleri evlatlarını cepheye göndermekle kalmamış, yeri gelmiş cephede savaşmış, yeri gelmiş cephe gerisinde savaşa destek olmuştur. Öyle ki Nene Hatun, Kara Fatma ve Şerife Bacı gibi nice Türk kadını şanlı tarihimizin kahramanlık sayfalarında yerlerini almışlardır. Başta şehit ve gazi yakını kadınlarımız olmak üzere, sevginin, şefkatin ve fedakarlığın sembolü olan bütün kadınların gününü kutluyor, sevgi ve saygılar sunuyorum."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.