Kırıkkale Valisi Tekbıyıkoğlu'ndan evi yanan aileye ziyaret

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu, dün sabah saatlerinde çıkan yangında evleri hasar gören Sezai ve Tuğba Demirkan çiftini ziyaret etti.Valilikten yapılan açıklamaya göre, Demirkan çiftinin Yuva Mahallesi'ndeki evine...

21 Nisan 2022 Perşembe 21:07
Kırıkkale Valisi Tekbıyıkoğlu'ndan evi yanan aileye ziyaret

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu, dün sabah saatlerinde çıkan yangında evleri hasar gören Sezai ve Tuğba Demirkan çiftini ziyaret etti.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, Demirkan çiftinin Yuva Mahallesi'ndeki evine giden Tekbıyıkoğlu, incelemelerde bulundu ve bir sürü sohbet etti.

Vali Tekbıyıkoğlu, aileye yangında zarar gören evleri için Valilik tarafından gıda, giyim ve maddi yardımda bulunulacağını belirtti.

Demirkan çifti de yangının 5 yaşındaki çocuklarının çakmakla oynaması sonucu çıktığını belirtti.

İlgilerinden dolayı Tekbıyıkoğlu'na teşekkür eden aile, olay sonrasında devletin sıcak elini üzerlerinde hissettiklerini aktırdı.

Tekbıyıkoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ise "Dün sabah saatlerinde evlerinde yangın çıkan Sezai ve Tuğba Demirkan çiftini ziyaret ettim. Çok şükür cana gelen bir yangın değildi. Yangının faili ufak yaramaz çok sevimliydi." ifadesini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.