Kırıkkale'de 3 ruhsatsız tabanca ele geçirildi, 1 şüpheli yakalandı

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'de polis ekiplerince 3 ruhsatsız tabanca, 11 şarjör ve çok sayıda fişek ele geçirildi, bir zanlı gözaltına alındı.Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele...

27 Ekim 2021 Çarşamba 12:35
Kırıkkale'de 3 ruhsatsız tabanca ele geçirildi, 1 şüpheli yakalandı

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'de polis ekiplerince 3 ruhsatsız tabanca, 11 şarjör ve çok sayıda fişek ele geçirildi, bir zanlı gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerinin, 6136 sayılı kanuna muhalefet suçunu önlemeye yönelik saha ve analiz çalışmaları devam ediyor.

Ekipler, çalışmaları kapsamında Keskin Cumhuriyet Başsavcılığından alınan arama ve el koyma kararının ardından O.U'nun Keskin ilçesine bağlı Cankurtaran köyündeki evi ve aracında arama yaptı.

Polis ekiplerince yapılan aramada, biri otomatik kurusıkı 3 ruhsatsız tabanca, 11 şarjör ve çok sayıda fişek ele geçirildi.

Gözaltına alınan şüphelinin işlemleri devam ediyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.