Kırıkkale'de aynı aileden 2'si çocuk 8 kişi karbonmonoksitten zehirlendi

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'nin Keskin ilçesinde sobadan sızan karbonmonoksitten zehirlenen aynı aileden 2'si çocuk 8 kişi hastaneye kaldırıldı.Gazibeyli köyündeki cami lojmanında kalan imam ve ailesinin sobadan sızan gazdan etkilendiği...

02 Ocak 2021 Cumartesi 12:01
Kırıkkale'de aynı aileden 2'si çocuk 8 kişi karbonmonoksitten zehirlendi

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'nin Keskin ilçesinde sobadan sızan karbonmonoksitten zehirlenen aynı aileden 2'si çocuk 8 kişi hastaneye kaldırıldı.

Gazibeyli köyündeki cami lojmanında kalan imam ve ailesinin sobadan sızan gazdan etkilendiği ihbarı üzerine köye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Karbonmonoksitten etkilendikleri belirlenen imam Gökhan İnci (39) ile evde bulunan Lütfiye (38), Elmas (62), Muhammed Baki (7), Ebrar Seher, Rumeysa (18) ve Elmas Zehra İnci (13) ile Kübra Çetinkaya (21), ambulanslarla Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi ve Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı.

Lütfiye İnci'nin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.