Kırıkkale'de çalıntı ve ruhsatsız tabanca ile tüfek bulunduran 3 şüpheli gözaltına alındı

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'de çalıntı ve ruhsatsız tabanca ile tüfek bulundurdukları iddiasıyla gözaltına alınan 3 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi...

11 Aralık 2020 Cuma 12:09
Kırıkkale'de çalıntı ve ruhsatsız tabanca ile tüfek bulunduran 3 şüpheli gözaltına alındı

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'de çalıntı ve ruhsatsız tabanca ile tüfek bulundurdukları iddiasıyla gözaltına alınan 3 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Kırıkkale Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde "ateşli silahlar ve bıçaklar ile diğer aletler hakkındaki kanuna muhalefet" suçunu işleyenlere yönelik çalışma başlattı.

Çalışmalar kapsamında, şüpheliler K.K, N.K. ve A.K'nin araçlarında ve ikametlerinde yapılan aramada, biri çalıntı ruhsatsız 3 tabanca, 5 av tüfeği, 3 şarjör, av tüfeği kartuşu ve 150 mermi ele geçirildi.

Gözaltına alınan şüpheliler hakkında "ateşli silahlar ve bıçaklar ile diğer aletler hakkındaki kanuna muhalefet" suçundan adli işlem başlatıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.