Kırıkkale'de metruk binaların yıkımı devam ediyor

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Belediyesi, tehlike arz eden ve görüntü kirliliği oluşturan metruk yapıların yıkımını sürdürüyor.Belediyeden yapılan açıklamada, kentin farklı mahallelerinde zamanla yıkılmaya yüz tutmuş yapıların madde...

23 Şubat 2022 Çarşamba 15:38
Kırıkkale'de metruk binaların yıkımı devam ediyor

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Belediyesi, tehlike arz eden ve görüntü kirliliği oluşturan metruk yapıların yıkımını sürdürüyor.

Belediyeden yapılan açıklamada, kentin farklı mahallelerinde zamanla yıkılmaya yüz tutmuş yapıların madde bağımlılarının uğrak noktası olmaması ve çevreye zarar vermemesi için belediyenin çalışmalarını sürdürdüğü belirtildi.

Bu yıl da metruk binaların yıkımına devam edildiği aktarılan açıklamada, "Çalışma yapılacak bölgelerde gerekli önlemleri alan belediye ekipleri, çevreye rahatsızlık veren yapıların yıkımlarını iş makineleriyle yerine getiriyor. Gelen şikayetler ve kolluk ekipleriyle muhtarların tutanakları ile harekete geçen ekipler, gerekli yasal işlemlerin ardından yıkım kararı aldıkları binalarda yıkım çalışmalarına başlanıyor." ifadelerini kullanıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.