Kırıkkale'de zabıta ekipleri Kovid-19 denetimlerini sıklaştırdı

KIRIKKALE (AA) - İçişleri Bakanlığının yeni Kovid-19 genelgesi kapsamında Kırıkkale Belediyesi zabıta ekipleri denetimlerini sıklaştırdı. Pazar ve esnaf denetimi gerçekleştiren zabıta ekipleri, tedbirlere uyulması konusunda uyarılarda...

19 Kasım 2020 Perşembe 17:05
Kırıkkale'de zabıta ekipleri Kovid-19 denetimlerini sıklaştırdı

KIRIKKALE (AA) - İçişleri Bakanlığının yeni Kovid-19 genelgesi kapsamında Kırıkkale Belediyesi zabıta ekipleri denetimlerini sıklaştırdı.

Pazar ve esnaf denetimi gerçekleştiren zabıta ekipleri, tedbirlere uyulması konusunda uyarılarda bulundu.

Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, yaptığı açıklamada, salgının Türkiye’de görüldüğü ilk günden itibaren denetimlere büyük önem verdiklerini vurguladı.

İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan ek tedbirlere ilişkin genelgenin ardından sürdürmekte oldukları denetimleri sıklaştırdıklarını dile getiren Saygılı, "Zabıta ekiplerimiz pazar yerlerinde, alışveriş merkezlerinde, vatandaşlarımızın yoğun olarak kullandıkları noktalarda maske, sosyal mesafe ve sigara yasağı denetimlerini sürdürüyor. Kurallara birlikte uyduğumuz zaman soncu alabiliriz. Maskeyi çok önemsiyoruz, uzmanların da belirttiği gibi koruyuculuk oranı yüzde 90'lar civarında. Öncelikle maskemizi mutlaka kullanalım, kişisel hijyenimize dikkat edelim. İçinde bulunduğumuz süreci birlikte atlatacağız.” ifadelerini kullandı.



Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.