Kırıkkale'de zabıta ekiplerinden market denetimi

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, kent merkezinde faaliyet gösteren marketlerde denetim gerçekleştirdi.Belediyeden yapılan açıklamada, halkın sağlığını ve tüketicinin haklarının korunması için zabıta...

04 Ekim 2021 Pazartesi 15:09
Kırıkkale'de zabıta ekiplerinden market denetimi

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, kent merkezinde faaliyet gösteren marketlerde denetim gerçekleştirdi.

Belediyeden yapılan açıklamada, halkın sağlığını ve tüketicinin haklarının korunması için zabıta ekiplerinin denetimlerini aralıksız sürdürdüğü belirtildi.

Kent merkezinde faaliyet gösteren tüm marketlerde gıda, gramaj, tüketim tarihi ve hijyen denetimlerinin gerçekleştirildiği ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"İlk olarak denetimlerin gerçekleştiği iş yerlerinde maske ve sosyal mesafe kurallarına dikkat edilmesini isteyen zabıta ekipleri, markette bulunan müşteri ve çalışanları bilgilendirdi. Marketlerde son kullanma tarihi geçen ürünlere el koyan ekipler, gerekli cezai işlemleri uyguladı. Zabıta ekiplerinin denetimlerinden duydukları memnuniyetleri dile getiren Kırıkkaleli vatandaşlar planlı şekilde denetimlerin sürmesini istediler."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.